Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE BRYGGERI HELSINKI VERKKOKAUPPA

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

1 Rekisterin nimi

Bryggeri Helsnki verkkokaupan asiakkaat

2 Rekisterinpitäjä

Nimi: Rakuuna Olut Oy
Verkkosivut: www.bryggeri.fi
Osoite: Sofiankatu 2, 00170 Helsinki
Puh. 010 235 2500
Sähköposti: helsinki ät bryggeri piste fi

2.1 Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Olli Majanen
Osoite: Sofiankatu 2, 00170 Helsinki
Puh. 050 366 9817
Sähköposti: olli.majanen ät bryggeri piste fi

3 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilöitetoja kerätään Bryggeri Helsinki verkkokaupan asiakkaiden tarvittavat henkilötiedot, jotta tilausten käsittely, palautukset, reklamaatiot ja muut asiakaspalvelutehtävät voidaan hoitaa mahdollisimman tehokkaasti ja asiakasystävällisesti. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedoista voidaan koota tilastoja, joista yksittäistä asiakasta ei ole mahdollista tunnistaa.

4 Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan kerätä asiakkaiden nimien lisäksi seuraavat tiedot:

  • Yhteystiedot (postiosoite, puhelin ja sähköposti)
  • Maksutiedot (laskutukset ja maksusuoritukset)
  • Tilaushistoria (asiakkaan aikaisemmin tilaamat tuotteet)
  • Lisätiedot (esim. asiakkaan esittämät toiveet)

5 Rekisterin tietolähteet

Asiakasrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan asiakkaan omalla ilmoituksella.

6 Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

7 Rekisterin suojauksen periaatteet

1) Henkilötiedot säilytetään ainoastaan sähköisesti ja luottamuksellisina. Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee Rakuuna Olut Oy:n hallitseman MyCashflow-verkkokaupan tiedoissa käyttäjätunnuksen takana. Bryggeri Helsinki ja rekisteripalvelun tarjoaja huolehtivat tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

8 Tarkastusoikeus

Rekisteriin merkityllä asiakkaalla on pääsääntöisesti oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa sekä pyytää rekisterinpitäjää korjaamaan virheelliset tietonsa. Tarkastuspyyntö on pyydettävä kirjallisesti asianomaiselta rekisterinpitäjältä.

9 Rekisteritietojen korjaaminen

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn henkilön vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto.


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 19.3.2020 alkaen.

Bryggeri Helsinki verkkokauppa

Rakuuna Olut Oy, Sofiankatu 2, 00170 Helsinki

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Bryggeri Helsinki verkkokaupan yleiset ehdot.

Vaihtoehtoinen maksutapa on PDF-lasku sähköpostilla.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Pyrimme käsittelemään kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Rakuuna Olut Oy
Sofiankatu 2
00170 Helsinki
helsinki@bryggeri.fi
www.bryggeri.fi

0958... ja -kulut

Toimitustapana on ainoastaan nouto myymälästämme. Hinnat sisältävät tilauksen pakkauskulut.

Toimitusaika

Toimitusaika on keskimäärin 36 tuntia. Nouto myymälästämme onnistuu ti-la klo 12-21.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus ennen ilmoitettua noutoaikaa myymälästä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit